Hitelvonal:0670 216 90 03

A bankok be szüntetik a deviza alapú jelzáloghitelezést

A bankok be szüntetik a deviza alapú jelzáloghitelezést

A Raiffeisen Bank Zrt. a kormány tegnap bejelentett döntésének megfelelően 2010. július 1-jétől felfüggesztette a deviza alapú lakossági, továbbá a deviza alapú, magáningatlan fedezete mellett nyújtott vállalkozói jelzáloghitel igénylések befogadását, illetve folyósítását.

A cég közleménye szerint a változás a korábban befogadott, illetve már jóváhagyott ügyleteket, még le nem szerződött ügyfeleket is érinti, esetükben szerződéskötésre kizárólag forintban van lehetőség..

Az OTP Bank a sajtóból értesült a devizahitelezést érintő kormányjavaslat tartalmáról, amely több nyitott kérdést hagy maga után. A nyitott kérdések ellenére, a jogi bizonytalanságból adódó kockázat csökkentése érdekében, a bank július 1-jével felfüggesztette a devizaalapú lakás- és szabad felhasználású jelzáloghitelek forgalmazását.

Az Erste is bejelentette, hogy csak forintban nyújt jelzáloghitelt, a június 30-ig leszerződött, de még nem folyósított hiteleket azonban euróban folyósítja.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani(hitelkiváltás, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!