Hitelvonal:0670 216 90 03

A hitelkiváltás szabályai

A hitelkiváltás szabályai

  1. KHR-ben nyilvántartottbármilyen státuszúhitelszereplő kizáró feltétel. A KHR valamennyi hitelszereplő esetében ellenőrizendő, és bármely szereplő érintettsége kizáró feltétel.
  2. A kiváltandó hitelt nyújtó banktól legalább az elmúlt 3 hónap bankszámlakivonatát be kell kérni, és meg kell bizonyosodni arról, hogy a hitelkiváltással érintett ügylet törlesztése problémamentes volt (és nem történt átstruktúrálás).
  3. Csak megfelelő jövedelemfedezettség elérése esetén alkalmazható, a vagyonhatás figyelembe vételére nincs lehetőség.
  4. A hitelügylet biztosítékául szolgáló ingatlan típusa kizárólag lakóingatlan lehet (pl. üdülő, iroda, üzlet, kereskedelmi egység kizáró feltétel).
  5. A biztosítéki ingatlan az adós és/vagy adóstárs tulajdona,
  6. Hitelkiváltás kizárólag forint alapon és megfelelő ügyfélminősítés mellett történhet, a finanszírozási arányok rating kategória függvényében kerülnek meghatározásra.
    1. Hitelkiváltás csak Banktól lehetséges, egyéb pénzügyi közvetítőtől nem.
    2. A fő kockázatviselő vonatkozásában meg kell bizonyosodni arról, hogy jelenlegi jövedelmi helyzete tartósan fennáll (legalább 6 hónapja ugyanabból a forrásból szerzi jövedelmét, vagy 2 évre visszamenő SZJA bevallás).

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!