Hitelvonal:0670 216 90 03

Hitelkiváltás. Hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

Hitelkiváltás. Hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

Hitelkiváltás, adósságrendezés az, ha jelenlegi – egy vagy több – hitel törlesztő részleteit egyetlen új hitel felvételével oldjuk meg.

Hitelkiváltás legfőbb előnye, hogy a havi törlesztő részleteit, és így a teljes visszafizetendő összeget jelentősen lecsökkentheti. Ezen felül pedig, ha szüksége van rá, újabb, szabadon felhasználható hitel összeghez is juthat.

Rendszeresen érdemes megvizsgálni a meglévő jelzáloghitel kondícióit ,mert a folyamatosan kijövő uj akciokal sokat sporolhatunk a hitel törlesztő részletén, ha  hitelkiváltás eljárást alkalmazunk.

Ha úgy érzi, túl magas törlesztő részletet fizet, ha hosszabb futamidejűre váltaná hitel konstrukcióját, ha inkább egyetlen, kedvezőbb hitel törlesztése mellett döntene  sok kisebb és drágább hitel helyett, vagy újabb kölcsönt venne fel, de nem akar két különböző hitel törlesztésével foglalkozni, a hitelkiváltás egyszerű és ideális megoldást jelenthet Önnek.

A bankoknál gyakran elérhetőek időszakos akciók, amikor nem számítanak fel egyes folyósítás előtti költségeket, például az értékbecslési vagy közjegyzői díj. Ha az akciós hitel egyéb kondíciói is kedvezőek, akkor még inkább megérheti a hitelkiváltás.

Hitelkiváltás esetén szükség lesz egy egyenleg közlő igazolásra mely a kiváltandó hitel jelenlegi mértékét,összegét tartalmazza ez azért kell hogy hitelkiváltás idején pontosan tudjuk mennyi meglévő  hitel helyett kell kiváltani az újat.

A személyi hitel és fogyasztási kölcsön setén is érdemes a hitelkiváltás lehetőségén gondolkodni ki. Ezek törlesztőrészletei többnyire rendkívül magasak (a rövid futamidő miatt 25-30%-os kamatszinteken),  jelzáloghitel bevonásával azonban jelentős mértékben, akár harmadára csökkenthetőek,a törlesztő részletek.

Egy jól megválasztott új hitel sok olyan előnnyel rendelkezhet, amelyek még kedvezőbbé tehetik jelenlegi hitel konstrukciójával szemben. Hitelkiváltás esetében is lehet fedezet védelmi biztositást igényelni,mely jol jöhet munkanélküliség ,baleset ,stb estén.

Hitelkiváltás lehetőségével élhet minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes  személy, akinek az életkora a futamidő végéig nem haladja meg a 70. életévet.

A kölcsön kamata kamatperiódusként változhat, érdemes tehát érdeklődni az aktuális, meglévő  hitel kamatperiódusáról, így komolyabb változás törlesztőrészlete összegében kevésbé érintheti Önt váratlanul.

Aktiv Bár listas személyek is élhetnek  hitelkiváltás lehetőségével, amennyiben nyugat magyarországi illetve pest megyei vagy budapesti ingatlant feltudnak ajánlani fedezetként a banknak. Ez a fajta hitelkiváltás osztrák bankpartnereinken keresztül intéződik.

Hitelkiváltás igényelhető szinte minden tartozásformára, könnyített konstrukcióval is.

Jelzáloghitel igényléséhez, vagy  meglévő hitelkiváltás esetén, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

Kulcsszavak: hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!