Hitelvonal:0670 216 90 03

Adósságrendező hitel

Magasak hitelei, törlesztő részletei? Csökkentené kiadásait? Adósságrendező hitel segítségével kedvezőbbre cserélheti drága hiteleit.
A bankválság ellenére továbbra is kedvező FORINT , és hitelekkel áll a Hitel és Jelzálog a hitelt felvenni szándékozó ügyfelei rendelkezésére.
Meglévő hiteleink kiváltása.
Amennyiben meglévő hitele törlesztése problémát jelent először konzultáljon a hitelt folyósító bankjával. Próbálja hitelét átütemeztetni pl:futamidejét növelni vagy átmeneti türelmi időt kérni ami alatt csak kamatot és kezelési költséget kell fizessen a hitele után.
Amennyiben nem sikerül a korábban hitelt folyósító Bankkal megegyeznie akkor fontos hogy időben lépjen. Hiszen egy rosszul fizetett hitelt egy másik pénzintézet lényegesen kedvezőtlenebb feltételekkel vagy egyáltalán nem vált ki.
Amire hitelünk kiváltásakor figyelnünk kell.
A hitelkiváltásnál ügyeljünk arra hogy a korábban felvett deviza alapú hiteleinket melyeket erős forint árfolyam mellet vettünk fel semmiképpen sem váltsuk ki gyenge forint árfolyamnál forint alapura mert az így keletkező árfolyamveszteséget azonnal realizáljuk. Amennyiben deviza alapú hitelét ,deviza alapú hitellel váltja ki az árfolyam veszteséget nem realizálja és egy későbbi forint erősödésnél hitelének havi részletei tovább csökkenhetnek.
Vonja össze hiteleit és csökkentse havi kiadásait
Több hitele van több bank felé és egyik sem legkedvezőbb kamatozású? Vonja össze hiteleit és fizessen kevesebbet szakértőink kiszámolják önnek , hogy mennyivel fog kevesebbet fizetni. Meglévő személyi kölcsöneinek ,autó hiteleinek kiváltása egy újabb személyi kölcsönnel nem fogja csökkenteni jelentősen a havi kiadásait. Jelentős csökkenést csak akkor tud elérni ha ezen hiteleit jelzálog alapú hitelre cseréli. A legkedvezőbb hitel konstrukciókat akkor tudjuk elérni ha az előző hitelünkben nem volt több napos elmaradás.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!