Hitelvonal:0670 216 90 03

Akciós jelzáloghitelek új építésű és használt házra, lakásra

Akciós jelzáloghitelek új építésű és használt házra, lakásra

Nagyobb lakást vásárolna, esetleg építkezne,  felújítaná meglévő ingatlanját, vagy csak egy meglévő hitelét szeretné kiváltani?

Kérem  Önt,  tekintse át  Bank partnerünk, az   ajánlatát, ahol „piaci kamatozású, induló banki költségek nélkül”-i  akciós jelzáloghitellel várják a kedves ügyfeleket.

Lakás vásárlás, hitelkiváltás, vagy szabadfelhasználás esetén Bank partnerünk   következő jelzáloghiteleket kínálja:

  • Forint alapú lakáscélú jelzáloghitel: akciós éves kamata: 9,99%, normál éves kamat: 10,99%, THM:11,48%
  • Forint alapú szabad felhasználású jelzáloghitel: akciós éves kamata:10,49%, normál éves kamata: 11,49%, THM: 12,03%
  • Euro alapú lakáscélú jelzáloghitel:  éves kamata: 8,19%, THM:9,16%
  • Euro alapú szabad felhasználású jelzáloghitel:  éves kamata:8,69%, THM:9,72%

Fontos figyelni arra, hogy az akciós kamatláb csak a jelzáloghitel törlesztésének első félévében érvényes.  A piaci kamatozású  jelzáloghitelek további előnyeként lehet említeni, hogy a kamat 1 évre rögzített, kivételt képez természetesen az első féléves akciós periódus.

A deviza alapú, változó kamatozású jelzáloghitelek esetében mindenképp tartsa szem előtt, hogy a THM értéke nem mutatja az adott jelzáloghitel árfolyamkockázatát.

  • Új lakás vásárlás, építkezés, korszerűsítés esetére a Bank partnerünk jelzáloghitel ajánlata a következő:
  • Állami kamattámogatott lakáscélú jelzáloghitel: Önnek lehetősége van 5 éven keresztül fix kamatfizetést választani, így Ön kiszámíthatóbbá, tervezhetővé teheti jelzáloghitelének havi törlesztő részleteit. /THM: 6,93% , meghatározott feltételek teljesülése esetén: új lakás vásárlás, öt éves kamatperiódussal, két gyermek esetén./

Ennek a jelzáloghitel konstrukciónak másik nagy előnye, hogy mivel azonos –forint- devizanemben történik a folyósítás, nyilvántartás, törlesztés, nincs árfolyamváltozás miatti kockázat.

Az állami kamattámogatott lakáscélú jelzáloghitelekkel kapcsolatos lakáscélokat, feltételrendszerét és a támogatás rendjét  a 139/2009. sz. törvény szabályozza. Amennyiben  jelzáloghitelt igényelne vagy meglévő hitelét kiváltaná kérjük hívja hitelvonalunkat vagy töltse ki adatlapunkat,és kérje jelzálogszakértőnk személyre szabott ajánlatát ,díjmentesen.

Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!