Hitelvonal:0670 216 90 03

Állami segítség a bedőlt hiteleseknek!

Állami segítség a bedőlt hiteleseknek!

A kormány terve egy Nemzeti Eszközkezelő Alap létrehozása, melynek célja a tömeges lakásárverezések és kilakoltatások megakadályozása, méghozzá oly módon, hogy az állam megvásárolja a törleszteni képtelen adósok ingatlanát, s ezt követően az adós, ha akarja, akár örök időkig bérlőként benne maradhat a lakásban – írja a Népszabadság.
A terv azonban számos ponton megkérdőjelezhető, kezdve azzal, hogy valóban közpénzből kell-e támogatni a több tízezernyi bajba került devizahitelest.
Az otthonteremtési és energetikai államtitkár, Bencsik János szerint senkinek sem lesz vonzó az eszközkezelő társasághoz menekülni, ezért aki tudja, törlessze lakáshitelét, és ne várjon az állami segítségre, mert nem biztos, hogy jól jár.

Az alap működéséről Bencsik elmondta: a pénzintézeti keretek között kezelhetetlen hitelek kerülnek majd át az eszközkezelőhöz. Az első lépcső a hiteltörlesztési fizetőképesség helyreállítása lesz, az eszközkezelő megpróbál megoldást találni, például a futamidő meghosszabbításával, vagy a törlesztés átmeneti felfüggesztésével. Ha ez nem megy, akkor veszi át a társaság a hitelt az ingatlannal együtt.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!