Hitelvonal:0670 216 90 03

Átverős hitelek!!!

Átverős hitelek!!!

Gyorsan akar hitelhez jutni? Nem kell más, csak egy munkáltatói igazolás! KHR (BAR) listásoknak is! Kezes nélkül! Fix futamidő, hihetelenül a bankinál alacsonyabb törlesztőrészletek!- Jobban tesszük, ha elkezdünk gyanakodni, mikor meghalljuk ezeket a felettébb előnyös feltételeket! És immár egy újabb irányból próbálják csőbe húzni a fogyasztókat.

.

A fogyasztói csoportok nem nyújthatnak hitelt, nincs engedélyük rá.

Hazánkban is szerveznek jelenleg fogyasztói csoportokat hasonló vásárlási célokkal rendelkező fogyasztókból. Tevékenységük alapgondolata Dél-Amerikából eredt, a magas infláció terheinek csökkentésére alakult ki (vásárlói jog kevésbé devalválódott). Működési elve alapján a belépett tagok regisztációs díjat fizetnek, aztán elkezdik a meghatározott összegű törlesztő részletek befizetését, majd meghatározott időközönként kisorsolnak egy-egy szerencsés tagot, akinek az előzetesen meghatározott ingó vagy ingatlan tárgyat megvásárolják az addig befizetett törlesztő részletekből. Akinek bírja a pénztárcája, növelheti az esélyeit előtörlesztéssel.. Addig persze minden hónapban fizetni kell…Mivel a szerződés határozott időre jön létre, így szabadulni szinte lehetetlen.

Ezekről a kondíciókról az esetek elég kis százalékában informálják a fogyasztót, aki így nincs tisztában azzal, hogy közel sem hitelnyújtásról, hanem valami egész másról van szó. Ezek a cégek viszont,  sokszor pontosan azokat célozzák, akik máshol nem kapnának hitelt.

A fogyasztóvédők azt tanácsolják, ahhoz, hogy ne essünk csapdába, mielőtt rábólintunk egy jól csengő pénzügyi ajánlatra, legyünk óvatosak, körültekintőek, járjunk utána a pontos részleteknek!

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!