Hitelvonal:0670 216 90 03

Az árverési moratórium leütötte a licitálást folytató cégeket

Az árverési moratórium leütötte a licitálást folytató cégeket

Több magánárverező vállalkozás is azon gondolkodik, hogy abbahagyja a tevékenységét. A licitálós vállalkozások az eddigi adósvédő intézkedések következtében alkotmánybírósági beadványt fontolgatnak. Közben a bírósági végrehajtók szerint részben a magánárverezések idézték elő a magyarországi hitelezés kaotikus viszonyait – írja a Magyar Nemzet.

Hitel
A lapnak Orbán Róbert, az Árverezőház Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a licitálós társaságok azt fontolgatják, hogy az Alkotmánybírósághoz fordulnak az utóbbi időben hozott adósvédő intézkedések miatt.

Az adóhivatal minden árverésért 25 ezer forintot kér, egy ingatlan többszöri meghirdetése esetén komoly összegre emelkedhet egy lakás értékesítésének költsége.
A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnöke másként látja a helyzetet, szerinte nem csak időlegesen, hanem teljes egészében meg kellene szüntetni a magánárverések lehetőségét.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!