Hitelvonal:0670 216 90 03

Az életbiztosítással kombinált jelzáloghitelekek

Az életbiztosítással kombinált jelzáloghitelek

Ma már a bankoktól nemcsak szabad felhasználású,hitelkiváltás és lakáscélú jelzáloghiteleket kínálnak, hanem ezek megtakarítással kombinált formáját  is. Néhány információ  az életbiztosítással kombinált jelzáloghitelekről.

Miért jó az életbiztosítással kombinált jelzáloghitel:

Az életbiztosításnak köszönhetően betegségből vagy balesetből eredően bekövetkező tragédia esetén családja anyagi biztonságáról is gondoskodhat.

A megtakarításos  életbiztosítás kamatadótól mentes .

Az életbiztosításhoz kapcsolódó megtakarítási rész, forintban fizetendő, így deviza alapon folyósított jelzáloghitel esetén csökkentheti a árfolyam ingadozásból adódó  kockázatot.

Amennyiben a biztosítottat baleset éri és emiatt a családja elveszíti őt, akkor a biztosító intézet kifizeti a banknak a fennálló tőketartozást.

Az életbiztosítással kombinált jelzáloghitel során visszafizetett összeg sok esetben kevesebb, mint egy normál szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitel.

A kamatot és a kezelési költséget a hitelfelvevő a banknak fizeti, ugyanakkor a tőke egy megtakarítási életbiztosításban halmozódik fel.

Az életbiztosítással kombinált hitel futamidejétől függően a 10., 15. illetve a 20. évben előtörlesztés történik, vagyis a megtakarított teljes összeg átutalásra kerül a banknak. Így a jelzáloghitel tőketartozása lecsökken a betörlesztett összeggel.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!