Hitelvonal:0670 216 90 03

Azonnali törlést a BAR listáról a hitel visszafizetéskor!”

Azonnali törlést a BAR listáról a hitel visszafizetéskor!”

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter azt nyilatkozta, hogy kívánatos a hitelezési tevékenység bővülése, illetve a 900 ezer rossz adós fogyasztást, otthonteremtést, gyermekvállalást korlátozó hatása is indokolja a kormány intézkedését.

Kézdi Zsolt, a Banki Hiteltanácsadók és Kihelyezők Egyesülete elnöke a nyilatkozattal azonos célú, de közpénzek felhasználását nem igénylő lehetőséget javasol. “Egyesületünk egyet ért a miniszter értékelésével, ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy a tervezett cél elérését segítené a Központi Hitelinformációs Rendszerrel (KHR) kapcsolatos szabályozás módosítás

A fogyasztást, az otthonteremtést és a hitelhez jutást szükségtelen mértékben akadályozza a banki adóslista (KHR) jelenlegi működése, mely szerint az adósságukat rendezők további öt évig a listán maradnak, ezért nem jutnak hitelhez” – véli az elnök.

.

Ismeretes az a tény is, hogy a KHR listán szereplők a leggyakoribb célpontjai és áldozatai a megtévesztő hitelajánlatoknak, hitelcsalásoknak. A tartozásmentesek teljes törlése a listáról indokoltan csökkentené a veszélyeztetettek, megkárosítottak körét.

Az egyesület ezért javasolja a szabályozás módosítását úgy, hogy a lejárt hiteltartozás visszafizetésével egyidejűleg teljesen töröljék az adóst a KHR listáról, ezzel mentesüljön a további korlátozások, ezek között a hitelfelvétel korlátozása alól.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!