Hitelvonal:0670 216 90 03

Beindult a cirkulációs játék a hiteleknél: egyre több az előtörlesztés

Beindult a cirkulációs játék a hiteleknél: egyre több az előtörlesztés

A bankok megfigyelései szerint egyre több ügyfél választja az előtörlesztést lakáshitel esetén. Az arány már eléri a nyugat-európai szintet, vagyis a banki portfólió 20 százalékos előkötését – derült ki a Világgazdaság cikkéből.

Az elő- és végtörlesztések számának növekedését elsősorban a hitelkiváltások okozzák. Kihasználják az ügyfelek, hogy a banki akciók okán mindig van olyan hitelintézet, ahol induló banki költségek nélkül lehet felvenni hiteleket, így a hitelkiváltás költségei jelentősen csökkennek.

Ehhez járul még hozzá, hogy mind több hitelintézet biztosít a hitel indulásakor 6-12 hónapra kedvezményes kamatot, illetve kezelésiköltség-mentes kölcsönt mely továb segítí a hitelkiváltást. Növeli még a végtörlesztések számát a magas finanszírozási arányok megjelenése is, valamint az ügynökök erősödő tevékenysége,a hitelkiváltásoknál.

A bankok a hitelkiváltás jelenségére alapvetően előtörlesztési díjaik emelésével reagálnak, de akadnak olyan szereplők is, akik nem változtatnak kondícióikon. Persze fontosnak tartják az ügyfelek meggyőzését is, s ha előtörlesztési,hitelkiváltási szándékkal érkezik valaki, akkor az ügyfél megtartása érdekében előkerülnek a bankok saját, kedvezőbb ajánlatai vagy  bankon belüli hitelkiváltást ajánlanak.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani,és hitelkiváltásban gondolkodik, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!