Hitelvonal:0670 216 90 03

Beszóltak a Deviza Hitelesek a Banki Hitelkárosultak Egyesületének

Beszóltak a Deviza Hitelesek a Banki Hitelkárosultak Egyesületének

A magukat Deviza Hiteleseknek nevező csoport az alábbi levelet juttatta el a Pénzcentrum.hu szerkesztőségébe. A hitelesek éles kritikával illetik a Banki Hitelkárosultak Egyesületét, mely szervezetet az ügyfélbarát végrehajtásról szóló nyilatkozataik miatt egyenesen arra szólítanak fel, hogy változtassák meg a nevüket.
Ügyfélbarát végrehajtás?

“Tisztelt Lénárd Mariann és Tisztelt Galcsikné Erdősi Éva !

Ez a két nyilatkozat verte ki a biztosítékot a hiteleseknél (szerk.)

Lénárd Mariann ügyfélbarát végrhajtásról beszél a Duna TV-n

Galcsikné Erdősi Éva az m1-en

Fenti linkeken elhangzott nyilatkozataikra hivatkozva javasoljuk, hogy nevüket változtassák meg Végrehajtók és Bankok Érdekvédő Egyesületére. Amit Önök nyilatkoznak és művelnek az adósokkal, mint Civil érdekvédő szervezet az már a botrány határát súrolja !

Nem elég, hogy tagdíjat szednek az ügyfelektől, amiért időnként “elfelejtik képviselni őket” hónapokon keresztül, a médiában megjelenő riportokban egy szó nem esik arról, hogy mik az Önök elképzelései, mint civil érdekvédők a megnyomorított adósokról, akik mindenüket elvesztik ! Aggódnak a bankok nyeresége miatt, sokallják a végrehajtói jutalékot, miközben hitelközvetítéssel foglalkoznak ! És az ügyfelek mikor juthatnak levegőhöz???

Ügyfélbarát végrehajtás helyett milyen ügyfélbarát hitelfizetési lehetőségekről csacsognak a médiában??? Még mindig nem hallottunk a “prudens felelős ” banki hitelezésről Önöket korrekten tájékoztatni a közvéleményt, pedig a 18 oldalas tájékoztatónkat megkapták , igaz? Több illetékestől visszajelzést kaptunk az ügyben !!!

Ezenkívül több levelet küldtünk Önöknek, abból is meríthetnének ötleteket, de Önök a Bankokat és a Végrehajtókat képviselik. Amennyiben igaz, hogy a Bankszövetség és az illetékes Döntéshozók Önökkel nem állnak szóba, nagyon helyesen teszik, mert az sem igaz, amit Önök kérdeznek !

Tevékenységükről, mint a “magyarországi banki hitel károsultakat védő civil szervezet” tájékoztatót küldünk sok egyéb anyaggal együtt
az Európai Unió Petíciós Bizottságához benyújtott Petíciónkhoz.

Tisztelettel : Deviza Hitelesek
Az egyesület az alábbi felhívást tette közzé:

Összefogás a hitelesekért: “Egy a hajó, egy az irány!”

“A Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete fórum és kerekasztal beszélgetést szervez azon civil szervezetek számára, amelyek a hitellel terhelt lakosság nehéz helyzetén próbál könnyíteni.Tudásunk és tapasztalataink megosztásával eredményesebbek tudunk lenni, ezáltal szolgálva a közjót, amely szolgálatára mindannyian létrejöttünk.

Csakis az összefogás az, amely produktív tud lenni, minden más csak az eredményesség gátja.

A fórum programja:

Mit tudtunk tenni? – az eljárásokban lévő sikerek megosztása a többi civil szervezettel, hogy ezeket a tapasztalatokat máshol is fel tudják használni.

Mit lehet tenni? – azon problémák és anomáliák megbeszélése, amelyek az ügyek kezelése folyamán gondot okoznak (véleménycsere: Ki hogyan oldja meg ezeket?).

Mit kéne tenni? – azon lehetőségek felvázolása, amelyek által könnyíthetnénk vagy megoldhatnánk a hitelesek problémáit (például: Végrehajtási törvény módosításának javaslata, végrehajtáson kívüli értékesítés korm.rend.).

Az egyes szekciók megbeszélése folyamán először mindenki felteszi a kérdéseit, majd a végén kerülnek megtárgyalásra a válaszok.

A fórum időpontja: 2011. február 24. 11:00-tól

Helyszín: 1108 Budapest, Kozma utca 2. I. emeleti konferencia terem”

Forrás:pénzcentrum

Hitel,hitelek,jelzáloghitel,hitelkiváltás,hiteles,

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!