Hitelvonal:0670 216 90 03

Drágulhatnak a pénzügyi szolgáltatások

Drágulhatnak a pénzügyi szolgáltatások

Alaposan átalakítja a hitelközvetítői piacot az ügynökök őszre kötelezővé tett vizsgarendszere. Szakértők szerint nem zárható ki, hogy az ügyfelek számára a szolgáltatások hosszabb távon drágulhatnak – írja a Napi Gazdaság.


OC szerint az új szabályozás hatására kevesebb, mint harmadára zsugorodhat a hitelközvetítői piac. Az  (OC) hitelközvetítési üzletágát is működtető HC Központ Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette, hogy a jelenlegi 30-40 ezer szereplő helyett a következő évben már tízezernél kevesebben foglalkozhatnak ezzel a tevékenységgel. Az ügyvezető kifejezetten kedvezőnek tartja a szakmai követelmények előírását, bár ezek megfogalmazása a banki termékekkel foglalkozóknál az átlagnál valamivel szigorúbbra sikeredett.

Rákos Tamás nem számol olyan jelentős lemorzsolódással. A CH értékesítési vezetője szerint húszezernél biztosan több tanácsadó maradhat a piacon.. Rákos szerint egészséges változást jelent és önmagában is minőségi javulást hoz, hogy 8-10 nagyobb cég maradhat a piacon, amelyek 500-600 közvetítőt foghatnak össze. Igazán a független ügynökök végét jelentheti a mostani szabályozás. A legtöbb cégnél az újonnan belépők az első két hónapban eddig is oktatást kaptak, ráadásul a különböző termékek megismertetését is fokozatosan végezték. A cégnél levőkkel már májusban meg is szereztették a szükséges vizsgát.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!