Hitelvonal:0670 216 90 03

Egy banki ügyintéző hibája egész családokat tehet tönkre!

Egy banki ügyintéző hibája egész családokat tehet tönkre!

Az elmúlt hónapokban megszaporodott a pénzintézetek ellen indított perek száma, miután egyre több adós érzi úgy, hogy igazságtalanul járt el vele szemben a bankja. A jogászok szerint a banki ügyintézők hibái egész családokat tehetnek tönkre, ezért többen úgy gondolják, hogy kiállnak a becsapott ügyfelek mellett – írja a Magyar Nemzet.
A válság az ügyfelektől függetlenül következett be, így jogtalan a következmények teljes mértékben történő áthárítása.

Korábban a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) is jelezte, hogy a szerződések  olyan  kifejezéseket tartalmaznak, hogy jogi végzettség nélkül szinte lehetetlen értelmezni azokat.

A bankoknak kötelező volt tájékoztatást adni a devizahitelek kockázatairól, ami általában egy erről szóló formanyomtatvány aláírásával megtörténtté is lett nyilvánítva. Ugyanakkor a magukat becsapottnak érző adósok több millió forintos és akár 20-35 éves elkötelezettség esetén körültekintőbben is eljárhattak volna a hitelfelvétel során.

Mivel a banki ügyintézők hibai súlyos károkat okozhatnak célszerű felkészült és bank független  hitelközvetítőre  bízni a hitel  igényünk lebonyolitását. A bank független hitelközvetítőket nem  kötik a közvetlenül a banki  ütemezett tervek amiket teljesíteni kell nem ettől függ az állásuk. Ezért kisebb a hiba lehetőség is a munkájukban ,valamint ha szélesebb banki kínálatból találják meg a megoldást igy hibás döntést nem erőltetnek ránk,szemben egy banki ügyintézövel akit kirúghatnak ha nem teljesíti az előütemezett tervet.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!