Hitelvonal:0670 216 90 03

Euro alapú hitel

Euro alapú hitel

Hitel felvételét fontolgatja? Eldöntötte, hogy mekkora összegű hitel lenne megfelelő Önnek, de nem tudja milyen devizanemben kérje? Most bemutatjuk az euro alapú hitel főbb jellemzőit, hogy döntésében segítsünk.

Az euro alapú hitel igényelhető:

  • lakásvásárlásra
  • szabadfelhasználásra
  • hitelkiváltás céljából
  • adósságrendezésre
  • stb

A mai jelzáloghitel piacról eltűntek a jövedelemigazolás nélküli hitel megoldások, így az euro alapú hitel típusok esetében is kell a jövedelmünket igazolni. Ennek a jelzáloghitel konstrukció kamata 6- 9 % körül mozognak, míg Teljes Hiteldíj Mutatójuk 10-12 % körül van.

Általános tudnivaló az euro alapú jelzáloghitel kapcsán, hogy a nyilvántartása euroban , azonban a folyósítása és törlesztése forintban történik.

A hitel törlesztőrészletének meghatározása euroban kerül megállapításra, melyet a bank az aktuális napon átvált, és az így kapott összeg az adott havi törlesztőrészlet. Az árfolyam változásával az euro alapú jelzáloghitel törlesztőrészlete nőhet, illetve ha a forint árfolyama erősödik, abban az esetben csökkenhet a részletünk nagysága. érdemes magas árfolyamnál euro alapú hitel felvételét megfontolni, mert egy későbbi forint erősödésnél havi törlesztőrészleteink csökkeni fognak.

Mivel Magyarország az Európai Unió tagja, így a jövőben nálunk is bevezetésre kerül az euro, mint hivatalos fizetőeszköz. Célszerű hitel felvételeinket már most euroban igényelni, hiszen az euro bevezetése után fizetésünket is euroban kapjuk, s számláinkat is euroban fogjuk fizetni.

Amennyiben jelzáloghitel igénylésén gondolkodik, vagy  meglévő hitel konstrukcióját szeretné kiváltani, kérem hívja hitel vonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

Kulcsszavak: hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!