Hitelvonal:0670 216 90 03

Euro alapú hitelek

Euro alapú hitelek

Hitelt szeretne felvenni? Eldöntötte, hogy mekkora összegű hitelre lenne szüksége, de nem tudja milyen devizanemben kérje? Most bemutatjuk Önnek az euro alapú hitel főbb jellemzőit, hogy döntésében segítsünk.

Az euro alapú hitel igényelhető:

  • lakásvásárlásra
  • szabadfelhasználásra
  • hitelkiváltásra
  • adósságrendezésre
  • stb

A mai jelzáloghitelek piacáról eltűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek, így az euro alapú hitelek esetében is kell a jövedelmünket igazolni. Ennek a jelzáloghitel konstrukció kamata 6- 9 % körül mozognak, míg Teljes Hiteldíj Mutatójuk 10-12 % körül van.

Általános tudnivaló az euro alapú jelzáloghitelekről, hogy a nyilvántartása euroban , azonban a folyósítása, és törlesztése forintban történik.

A hitel törlesztőrészletének meghatározása euroban kerül megállapításra, melyet a bank az aktuális napon átvált, és az így kapott összeg az adott havi törlesztőrészlet. Az árfolyam változásával az euro alapú jelzáloghiteleink törlesztőrészlete nőhet, illetve ha a forint árfolyama erősödik, abban az esetben csökkenhet a részletünk nagysága. érdemes magas árfolyamnál euro alapú hitelt igényelnünk, mert egy későbbi forint erősödésnél havi törlesztőrészleteink csökkeni fognak.

Mivel Magyarország az Európai Unió tagja, így a jövőben nálunk is bevezetésre kerül az euro, mint hivatalos fizetőeszköz. Célszerű hiteleinket már most euroban igényelni, hiszen az euro bevezetése után fizetésünket is euroban kapjuk, s számláinkat is euroban fogjuk fizetni.

Amennyiben jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

1 hozzászólás ehhez: “Euro alapú hitelek”
  1. Rékasi Márton 2010. március 20.
Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!