Hitelvonal:0670 216 90 03

Felvehető hitel mértéke

Felvehető hitel mértéke

Amennyiben ön szabad felhasználásra igényelhető vagy lakáscélú tervei megvalósításához igénybe vehető szabad-felhasználásu- jelzáloghitelek konstrukciót kíván felvenni,keresse irodánkat.

A hitelbiztosítéki érték 100%-ig történő hitelezése is megvalósítható bankpartnereinknél amennyiben pót fedezetett tud bevonni, úgynevezett magas finanszírozású hitelkonstrukcióban. A hitelbiztosítéki érték az ingatlan forgalmi értékéből, annak állapota és földrajzi elhelyezkedése alapján megállapított érték. Legkedvezőbb esetben ez a forgalmi érték 90-%-ig terjedő hitelfelvételt tesz elérhetővé.

Az ön által felvenni kívánt   szabad-felhasználásu- jelzáloghitelek összeghez szükséges jövedelemmértékéről a  érdeklődhet személyesen, telefonon vagy e-mailben. Továbbá konkrét hitelügylet esetén célszerű a honlapunkon lévő ajánlatkérő űrlapot kitölteni. A díjmentes ajánlat nem csak az ön által igazolt jövedelem alapján felvehető  hitel összeget tartalmazza, hanem  a kívánt hitel  törlesztő részletét is.

A hitelek havi törlesztő részletét ön is  kiszámolhatja a honlapunkon lévő hitel kalkulátorral.

A hitelügyintézést természetesen teljes mértékben mi intézük,  időt,energiát,sorban állást,és pénz takarítva ezzel meg önnek.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan szabad-felhasználásu- jelzáloghitelek szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!