Hitelvonal:0670 216 90 03

Frankhiteleseknek – Jön a középárfolyam

Frankhiteleseknek – Jön a középárfolyam

Átmeneti jelleggel a Magyar Nemzeti Bank középárfolyamán törleszthetik esedékes havi részleteiket az MKB Bank svájci frank alapú hitellel rendelkező, szerződésszerűen teljesítő ügyfelei.

A jegybanki középárfolyamot alkalmazza a havi törlesztőrészlet elszámolásakor az MKB Bank mindazon, svájci frankban nyilvántartott hitellel rendelkező ügyfeleinél, akik szerződésszerűen eleget tesznek törlesztési kötelezettségeiknek. Az akciós jellegű, legfeljebb ez év végéig tartó árfolyamengedmény mindaddig érvényes, míg a svájci frank legalább öt egymást követő munkanapon keresztül nem lesz olcsóbb 175 forintnál. Ez esetben ugyanis a bank visszatér a hitelszerződésben rögzített kereskedelmi deviza eladási árfolyam alkalmazásához.

Mint ismeretes, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete ajánlotta hogy bankok középárfolyamot alkalmazzanak a devizahitelek esetében, mivel ez a módszer a jelenlegi állapot szerint 5-6 százalékkal is csökkentheti a törlesztőrészleteket. A pénzintézetek eddig nem fogadták el az elképzelést.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!