Hitelvonal:0670 216 90 03

Gyors hitel – hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

Gyors hitelhitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

A gyors hitel leggyakoribb fajtája a kisebb összegű személyi kölcsön. Ezeket a kölcsönöket általában nem bankok, hanem kisebb pénzintézetek helyezik ki. Általában jellemző rájuk a magas THM, illetve a heti törlesztőrészlet meghatározása. Ezekért a kölcsönökért sokszor házhoz is jönnek. Ön így viszonylag könnyen és gyorsan juthat hitel felvételhez, kedvező feltételek mellett, azonban ennek ára van. Tehát ez egy drága konstrukció, így érdemes először átgondolni, mielőtt ilyet igénylünk.

A másik típusa a gyors hitel fajtáinak, amelyek ingatlanfedezete mellett kaphatunk meg. a válság kezdete előtt létezett egy refinanszírozó cég(a refinanszírozásról bővebben olvashat a refinanszírozott hitel típusok cím alatt), aki 5 nap alatt nyújtott maximum 3 millió Ft-ig terjedő hitel összeget. Ehhez csupán egy budapesti székhelyű, és minimum 8-9 millió értékű ingatlanfedezetre volt szükség. Erre az ingatlanra terhelte rá az ingatlanjogát a pénzintézet.

Jelzáloghitel igényléséhez, vagy  meglévő hitelkiváltás esetén, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

Kulcsszavak: hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!