Hitelvonal:0670 216 90 03

Hitelek: melyik banknál mennyi hitelt veszünk fel?

Hitelek: melyik banknál mennyi hitelt veszünk fel?

A válság hatására az elmúlt másfél évben jelentősen átalakult a hitelezés rendszere Magyarországon. A devizahitelek visszaszorításával egyre nagyobb teret nyernek a forintalapú termékek, bár a márciusi (hitel/fedezet) és a júniusi (hitelezhetőségi limit) szigorításokkal a bankok többsége a volumen csökkenésére számít.

A válság előtt egyeduralkodó svájci frank alapú finanszírozás – szinte teljesen eltűnt a magyarországi bankok kínálatából, az új kihelyezések jellemzően euróban és forintban történnek. Az euró alapú ajánlatok teljes hiteldíj mutatója  kedvezőbb , mint a forint alapú termékeké, ennek ellenére az új szabályok következtében sok hitelt igénylő ügyfélnek nem marad választása, csak a drágább forinthitelt tudják felvenni.

A bankok által nyilatkozott adatok szerint idén átlagosan 5,0-10,0 millió forint hitelt igényeltek az ügyfelek, az átlagos futamidő banktól függően 16 és 21,5 év között alakul.  A legalacsonyabb átalagos futamidőt a Volksbank ügyfelei választják 16 évvel, az Aegon Hitelnél viszont 21,5 év a kérelmek átlagos futamideje.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!