Hitelvonal:0670 216 90 03

Hitelkiváltás feltételei

Hitelkiváltás feltételei

Több, kisebb összegű kölcsönét egy adósságrendező hitelbe kívánja összevonni, s a jövőben egy pénzintézet felé tartozni? Az előbbiekben említett hitelcélok mind megvalósíthatók egy hitelkiváltási konstrukcióval.

Hitelkiváltás esetén több feltételnek kell egyidejűleg megfelelni, mely feltételek a hitel fedezetéül felajánlott ingatlanra, a hiteligénylők nettó jövedelemére és munkaviszonyuk időtartamára, meglévő és egyúttal kiváltandó hiteltörlesztésük szerződésszerű teljesítésére, valamint egyéb személyi feltételekre vonatkoznak.

Az ingatlanfedezettel szemben támasztott követelmények
A fedezetül bevont ingatlan hitelbiztosítéki értékének legalább a 3 millió ft-t el kell érnie.  Az ingatlan nem állhat végrehajtási eljárás alatt.

A hiteligénylők jövedelmével szemben támasztott feltételek
A hiteligénylő  havi fizetésének el kell érnie legalább a  minimálbér összegét. A bank által elvárt jövedelem nagysága függ a felvenni kívánt hitel összegétől és a háztartás létszámától. Fontos ,hogy vannak e eltartott gyerekek a háztartásban, az a jó ha nincs. Minden hitelkonstrukciónál elvárás, hogy a hiteligénylő jelenlegi munkaviszonya legalább 3 hónapja meg legyen.. A munkavállaló nem állhat felmondás alatt, s a munkáltatóval szemben sem lehet felszámolási,  vagy csődeljárás.

A kiváltandó hitelekkel kapcsolatos előírás:
Hitelkiváltás esetén igazolást kell benyújtani a fennálló tartozás összegéről, az igazolásnak tartalmaznia kell , hogy az ügyfél rendelkezik-e lejárt tartozással. Amennyiben van hátraléka, akkor a hitelkiváltás feltétele, hogy a tartozást kifizessék. Felmondott hitel kiváltása nem lehetséges.

Személyi feltételek
A hitelt,hitelkiváltást,jelzáloghitelt igénylő ügyfél nem lehet aktív BÁR listás.Ezáltal minden bank számára hitelképtelen ügyfél. 1 éves passzív BÁR státusszal lehet jelzáloghitelt,hitelkiváltást igényelni.

A honlapunkon található hitelkalkulátor segítségével ön is kiszámolhatja hitele törlesztő részletét.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!