Hitelvonal:0670 216 90 03

Hitelkiváltás jelzálog nélkül

Hitelkiváltás jelzálog nélkül

Csökkenteni szeretné havi törlesztő részleteit, de nem tud a hitelek mögé ingatlanfedezet bevonni?

Hitelkiváltás esetén mindenképpen tudni érdemes, hogy meglévő hiteleinek havi törlesztő részleteit jelentősen csak abban az esetben tudja csökkenteni, ha a hitelek mögé jelzálog is bevonható. Ingatlan fedezet nélküli személyi kölcsönnel más fedezet nélküli hitelek (hitelkártya, folyószámlahitel, személyi hitelek) nem lehet kiváltani, a legtöbb esetben ez nem kivitelezhető.

Ingatlan fedezet nélküli kölcsönöknél a futamidő legfeljebb 5-6 év, ennél hosszabb időre nem lehet igényelni. 20-25 éves vagy akár ennél is hosszabb futamidő csak jelzáloghitelek esetén érhetők el, tehát csak ingatlanfedezet bevonásával. Minimál bér igazolásával szinte biztos ,hogy nem kaphat személyi kölcsönt,míg jelzáloghitelnél 8 millió forintig is elengedik.

A lakossági folyószámlán látható késedelmes fizetés a hitelbírálat során elutasítást jelent egy nem pontosan fizetett  közüzemi számla szintén kizáró ok  a hiteligénylés során.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!