Hitelvonal:0670 216 90 03

Hitelkiváltás

A hitelkiváltás előnyei
Csökkentse meglévő hitel törlesztő részleteit!
Időnként érdemes felülvizsgálni a korábban felvett hitel létjogosultáságát, mert ha lecseréljük egy kedvezőbb konstrukcióra, akkor jelentős összeget megspórolhat.
A magas kamatozású személyi kölcsönöket, hitel kártya tartozást, folyószámla hitel keretet, áruvásárlási hitel összességét kiváltva jelzálog alapú hitel esetén, akár felére is csökkenhet a törlesztő részlet.
Manapság rohamosan nő a bankok hitel nyújtási hajlandósága. Menedzseljük a felvett hitel összességét, tehát a banki versenynek köszönhetően az egyre jobb hitel termékekre lecserélheti a  régen felvett hitel összességét !
Jövedelem igazolás nélkül az ingatlan értékének 50-80%-a, minimálbér esetén 85%-a vehető fel. Magasabb jövedelem esetén akár az ingatlan érték 100% is felvehető.
– Lehetőség van magánhitel és végrehajtás kiváltására is, banki hitel segítségével. Maximum az ingatlan értékének 60%-ig.
– Konstrukciók: euro, forint vagy svájci frank alapú.
Szükséges dokumentumok:

  • tulajdoni lap (30 napnál nem régebbi !)
  • térképszelvény (családi ház vagy telek esetén)
  • alaprajz ( lehet kézzel rajzolt )
  • személyi igazolvány
  • adókártya
  • személyi szám
  • ha van lakásbiztosítás akkor a kötvény.

Hitelkiváltás esetén amennyiben az ingatlan elbír még további terhet,van arra lehetőség, hogy az igénylő; valamivel magasabb összeget kérjen, fennálló mint tartozása, és azt szabadon felhasználhassa.
Hitelkiváltással, és adósságrendezéssel meglepően sok pénz takarítható meg a családi költségvetés számára.
Ha szeretné rendezni adóságait, és csökkenteni fizetendő részleteit, vagy további hitel felvételére van szüksége, kérje ajánlatunkat DÍJMENTESEN az ONLINE AJÁNLATKÉRÉS menüpontban, és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot ajánlatainkkal!

JÚLI 1-TŐL CSAK JÖVEDELEM IGAZOLÁSSAL(MINIMUM MINIMÁL BÉR),ÉS CSAK HUF ALAPON .

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!