Hitelvonal:0670 216 90 03

Hitel szigor: megkezdődött a visszaszámlálás!

Hitel szigor: megkezdődött a visszaszámlálás!

Egy hónap múlva lépnek hatályba a körültekintő lakossági hitel nyújtásról  szóló kormányrendelet egyes passzusai, melyek a leendő adósok hitel felvehetőségi korlátait határozzák meg. A szigorítások láttán megállapítható, hogy ismét szorosabbra húzzák a nadrágszíjat a hitel felvételen gondolkodó adósoknál – írja a Világgazdaság.

A június 11-től életbe lépő szabályok közül az egyik legfontosabb változás, hogy a továbbiakban nem lehet kizárólag fedezet alapon hitel szolgáltatást nyújtani, így a kérelmező hitel képességét minden esetben meg kell vizsgálni. A szigorítás további elemeit az alábbi táblázat tartalmazza.

A jogszabály hatására valószínűleg tovább szűkül a potenciális hitel felvevők száma, hiszen a kérelmezőkkel szemben minimális rugalmasságot sem engedélyez a rendelet. Szakértők szerint az egyéb szolgáltatóknál lévő hitel ellenőrizhetőségét egy teljes körű adósnyilvántartás oldhatná meg.

forras :VG

Jelzáloghitel igényléséhez, vagy  meglévő hitelkiváltás esetén, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

Kulcsszavak: hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!