Hitelvonal:0670 216 90 03

Hogyan spórolhat a havi törlesztőn !

Hogyan spórolhat a havi törlesztőn !

Havonta is megéri devizában törleszteni

Jelzáloghitel: Ha végleg törleszteni nem is tudjuk  egy összegben devizában, bizonyos esetekben megéri az is, ha a hitel havi törlesztő részrészleteit fizetjük  devizában. Ezzel azok járhatnak jól  akiknek euró alapú hitel konstrukcióval rendelkeznek, és külföldön dolgoznak, esetleg a szlovák vagy az osztrák határ mellett élnek, és hetente többször át járnak a szomszéd országba. Ha ezek az ügyfelek devizában fizetik a havi részleteket, havi több ezer forintot spórolhatnak. Érdemes megkeresnünk a legjobb árakkal dolgozó pénzváltó irodákat és ott megvennünk az eurót.

A legtöbb pénzváltó irodánál jóval alacsonyabb árfolyamon  jutunk euróhoz,mint amilyen árfolyamon a bankunk átszámolja a hitel törlesztő részletét.

Például: ha 270 forintért kaptunk egy eurót,és ugyanezen a napon bankunk 279 forintos árfolyamon emelte volna le a lakás hitel árát. A különbség ugyan nem nagy, de egy közepes lakás hitel esetében összességében évi több 10 ezer forintot jelent (egy havi 100 ezer forintos törlesztő részletű hitel esetén közel 40 ezer forint) .

Jelzáloghitel igényléséhez, vagy  meglévő hitelkiváltás esetében, kérem hívja hitel vonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

Kulcsszavak: hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!