Hitelvonal:0670 216 90 03

IMF-nek nem tetszik a hitelesek megmentése

IMF-nek nem tetszik a hitelesek megmentése

A Hírszerző információi szerint az IMF Budapesten tartózkodó delegációjának nem tetszik a hitelesek megmentésére szánt eszközkezelő társaság koncepciója. Ennek oka, hogy ezáltal jelentős mértékben növekedne az államháztartási hiány.

A Nemzetközi Valutaalap és az EU küldöttsége a Magyarországnak nyújtott készenléti hitelcsomaggal kapcsolatos hatodik felülvizsgálatára érkezett Budapestre és kedd óta tárgyal a kormánnyal.

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) delegációját aggasztja, hogy a bankok rossz portfóliójának átvételére szánt Nemzeti Eszközkezelő Társaság jelentősen megnövelné az államháztartási hiányt .
Arról ugyanakkor eltérőek az információk, hogy a Nemzetközi Valutaalap delegációja a pénzintézetek kérésére napirendre veszi-e a banki különadó kérdését. A lap egyébként úgy tudja, hogy az OTP-vezér különalkut kötött Orbán Viktorral, melynek értelmében a bankok idén befizetik a különadó rájuk eső részét, cserébe viszont azt kérik, hogy egyelőre kerüljön le napirendről a következő évekre tervezett bankadó.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!