Hitelvonal:0670 216 90 03

Jelzáloghitel nyugdíjasoknak

Jelzáloghitel nyugdíjasoknak

Ha Ön nyugdíjas, és jelzáloghitelt igényelne, természetesen erre is van megoldás.
Reméljük alábbi bejegyzésünk segít Önnek eligazodni a témában.
Ha Ön 70 év alatti nyugdíjas, szinte minden banknál igényelhet jelzáloghitelt.  Általában a bankok többségénél egyetlen megkötés van az ügyfél korát illetően, hogy a jelzáloghitel lejártakor nem lehet több, mint 70 éves.
Amennyiben  az életkora meghaladja a 70. életévet, erre az esetre is van megoldás, ráadásul ekkor még a passzív BAR státusz sem jelent akadályt.
Hitelirodánknak van olyan bankpartnere is, aki 70 év feletti ügyfeleinek is folyósít jelzáloghitelt.

Mit kell ehhez Önnek tennie?
A bank a 70 év feletti ügyfelek esetében kíváncsi az ügyfelek egészségi állapotára. A bank egy, az ön háziorvosa  által kitöltött formanyomtatvány segítségével  tájékozódik, melyek mind  a bankban, mind hitelirodánkban megtalálhatók. A kitöltött formanyomtatványt ezután Önnek el kell vinnie a kiválasztott bankfiókba. Ha az Ön egészségi állapotát ez alapján a bank  rendben találja , és természetesen egyéb általános feltételeknek is megfelel, akár 20 éves futamidőre is folyósíthat Önnek jelzáloghitelt.
Amennyiben jelzáloghitelt igényelne, vagy már meglévő hitelét szeretné kiváltani, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

2 hozzászólás ehhez: “Jelzáloghitel nyugdíjasoknak”
  1. Szabó Györgyi 2011. szeptember 24.
  2. Hitel és jelzálog.hu 2011. november 15.
Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!