Hitelvonal:0670 216 90 03

Jelzáloghitel ügylet esetében szükség van-e bankszámlára, és mennyi idejű munkaviszony szükséges jelzáloghitel igénylésekor?

Jelzáloghitel ügylet esetében szükség van-e bankszámlára, és mennyi idejű munkaviszony szükséges jelzáloghitel igénylésekor?

Manapság a gazdasági válság után megszűntek a jövedelemvizsgálat nélküli hitel kérelmek, általában minden bank jövedelemigazolást kár, ha jelzáloghitel igénylésére kerül sor.

Mennyi munkaviszony kell?

Jelzáloghitel igénylésnél minimum 3 hónap munkaviszony szükséges. Fizetésünknek bankszámlára kell érkeznie és az utolsó 2-3 havi bankszámlakivonatot is be kell, hogy mutassuk a bank felé, ettől eltérő esetben a jelzáloghitel igényünket be sem fogadják.

Amennyiben jelzáloghitel szolgáltalásra van szükségünk, de fizetésünk nem folyószámlára érkezik, jövedelmünk igazolására a folyószámlakivonat  kiváltható Apeh jövedelemigazolással. Ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsönöknél, áru hitel esetén a bankok többsége nem kér jövedelemigazolást, elegendő az utolsó 3 havi bankszámla bemutatása, hisz abból egyértelműen látszik jövedelmünk.

Nem túl szerencsés jelzáloghitel igénylésekor, ha a bankszámlánkon egyéb hitel törlesztéseink is látszódnak, pl áru hitel, személyi hitel, autó hitel stb. A jelzáloghitel folyósító bankok nem szeretik, ha túlzottan le van terhelve jövedelmünk. Sok bank esetében a jövedelmünk egy meghatározott %-át tehetik ki a csak a törlesztőrészletek. Ha ilyet tapasztalnak, kaphatunk ugyan hitel szolgáltatást annak feltételeként, hogy  a felvett jelzáloghitel esetén először a régi egyéb hitel tartozásunkat kell kiegyenlítenünk. Amennyiben a leendő jelzáloghitel, illetve a már meglévő egyéb hitel tartozásaink törlesztőrészlete nem veszélyezteti a megélhetésünkre fordítandó kiadásainkat a bankok nem feltétlenül zárkóznak el ezen plusz jelzáloghitel folyósításától.

Ha ennek ellenére mégis úgy döntünk, hogy kiváltjuk a felvett jelzáloghitel összegéből régi egyéb hitel tartozásainkat(személy kölcsön, áru hitel, stb)sok esetben többet nyerünk vele, mint veszítünk, hisz ez után már csak egy bank felé, egy hitel kapcsán fogunk tartozni. Arról nem is beszélve, hogy sokat nyerhetünk azáltal is, hogy a magas kamatozású személyi kölcsön, áru hitel, autó hitel egy alacsony kamattal bíró hitel meglétével kiváltódik.

Jelzáloghitel igényléséhez, vagy  meglévő hitelkiváltás esetén, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

Kulcsszavak: hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!