Hitelvonal:0670 216 90 03

Jelzáloghitel vállalkozóknak

Szeretne ingatlanára jelzáloghitelt felvenni ,de ön nem alkalmazott hanem vállalkozó,és nem tudja merre induljon cégéről milyen dokumentumokat gyűjtsön össze?

Megpróbálunk a segítségére lenni. Egyik  vezető bank partnerünknél elég ha bemutatja a társasági szerződését,az elmúlt  két év mérlegét,cégkivonatot és már jó  eséllyel pályázhat  is  jelzáloghitelre. Bankpartnerünk felé ön nyilatkozik ,hogy havonta mennyit vesz ki a cégéből, ezt a bank partnerünk elfogadja és jövedelemként számítja be .Ezután ha az ingatlan fedezet megfelelő,és a törlesztő részlet is belefér az ön által fentebb leírt jövedelem összegébe, akkor megkapja az igényelt jelzáloghitelt. Melyet huf alapon kaphat és max az ingatlan értékének a 75%-át. Ez a konstrukció választható minden jelzáloghitel típusnál legyen az:építési célú jelzáloghitel,hitelkiváltás,lakáscélú jelzáloghitel.

Ám fontos megemlítenünk,hogy tudomásunk szerint ez jelzáloghitel konstrukció ilyen feltételekkel csak egy magyarországi banknál érhető el.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!