Hitelvonal:0670 216 90 03

Jelzáloghitel mindig személyre szabottan – hitel

Jelzáloghitel mindig személyre szabottan – hitel

Jelzáloghitel: minden esetben személyre szabottan igényeljen, hiszen számos jelzáloghitel típus van a piacon, és minden ember más-más személyes feltétellel rendelkezik egy jelzáloghitel igénylése kapcsán.

Nézzük a főbb eseteket:

  • Alapesetben:

1-2 fő jelzáloghitel igénylése, igazolható jövedelemmel rendelkeznek, és nem szerepelnek a KHR(BAR lista)-ben. Nekik a legkönnyebb hitel felvételt kapniuk. Az Ö esetükben csupán annyi a feladatunk, hogy megtaláljuk a piacon lévő rengeteg jelzáloghitel konstrukció közül azt , amelyik a legjobban illeszkedik az elképzelésükhöz.

  • Passzív BAR listában szereplő ügyfél esetén:

Amennyiben a hitel piacon található legjobb konstrukciójú hitelt akarjuk nyújtani, vannak bizonyos feltételek, melyeknek meg kell felelnie az ügyfélnek.

Ezek a következő feltételeket jelentik:

  • Nem volt tovább aktív BAR-os státuszban, mint 6 hónap
  • Passzív BAR-os státuszban van legalább 6 hónapja
  • Igazolható jövedelemmel rendelkezik

Amennyiben ezeknek a feltételeknek nem felel meg, nem érhető el számára a legkedvezőbb, legjobb kondíciókkal rendelkező jelzáloghitel. Refinanszírozással foglalkozó Pénzügyi Zrt-től tud hitel igényléshez folyamosni, mely feltételei sokkal kedvezőtlenebbek.

A másik lehetőség számukra, hogy hitel felvételéhez jussanak, az osztrák bankpartnereink által nyújtott hitel. Erről bővebben az oszták hitel menüpontunkban olvashat.

  • Aktív BAR listás ügyfél részére nyújtható hitel:

Az aktív BAR listában szereplő ügyfelek részére a legnehezebb megtalálni a megfelelő hitel fajtát. Kizárólag ingatlanfedezet mellett juthat el a hitel felvételig, a személyi kölcsön típusú hitel  elérhetetlen számukra.

Refianszírozott Bank partnereink feltételei:

  • Ingatlanára egy személyben hitel nem vehető fel, a hitel főadósaként sem szerepelhet, csak adóstárs lehet. Megoldás számukra, ha valamelyik családtagukat kérik meg arra, legyen a hitel főadósa.

Osztrák Bank partnereink

  • Amennyiben elfogadják ingatlanunkat fedezetként, jelzáloghitel igénylésre egyedül is van lehetőség. Továbbá lehet a hitel ügylet fő adósa. Természetesen jövedelmét igazolnia kell, melyet megtehet egy munkáltatói igazolással, melyhez nem kell bankszámlát, sem Apeh jövedelemigazolást benyújtani.

Jelzáloghitel igényléséhez, vagy  meglévő hitelkiváltás esetén, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

Kulcsszavak: hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!