Hitelvonal:0670 216 90 03

Jövedelemigazolás nélküli hitel – hitelkiváltás, hitel

Jövedelemigazolás nélküli hitelhitelkiváltás, hitel

Jövedelemigazolás nélküli hitel Hitel igénylésén gondolkodik, vagy már egy meglévő hitel tulajdonosa, amit szeretne kiváltani. Tájékoztatjuk Önt!

A válság után teljesen eltűntek a jelzáloghitel piacról a jövedelemigazolás nélküli hitel típusok. Jelenleg nincs a piacon jövedelemigazolás nélküli hitel konstrukció. Kérem Önt ne dőljön be annak, bármilyen kedvező ajánlattal áll elő, aki  ettől ellentétes dolgot állít. A gazdasági válság után a bankok jelentős mértékben szigorítottak hitel nyújtási feltételrendszerükben, hiszen a korábbi laza hitel nyújtási  magatartás miatt jelentős most azon sokfajta  hitel száma, amelyek bedőltek a nemfizetés miatt. Érthető, hogy a bankok is szeretnék ezt a jövőben elkerülni, ezért szigorúbb jövedelemvizsgálatot folytatnak minden egyes hitel kérelem elbírálásakor.

Jelzáloghitel igényléséhez, vagy  meglévő hitelkiváltás esetén, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

Kulcsszavak: hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!