Hitelvonal:0670 216 90 03

Kamatvágás a Raiffeisen Banknál.

Kamatvágás a Raiffeisen Banknál.

Július elejétől jelentősen csökkentette lakossági jelzáloghiteldíjait a Raiffeisen Bank. A július 5-étől folyósított forint alapú lakásvásárlási célú hitelek esetében 80, szabad felhasználású jelzáloghitelek esetében 70 bázisponttal mérsékelte a bank ügyfelei törlesztési terheit. Az elengedett díjak mellett kényelmi szolgáltatás jár az ügyfeleknek, SMS-ben kapnak értesítést lakáshitelük elbírálásáról.

Elengedett,díjak

A hiteldíj csökkentése mellett a hitelköltségek átláthatósága és egyszerűsítése érdekében a bank további változásokat is bevezetett ügyfelei hiteltörlesztésének enyhítése érdekében. Ennek megfelelően a 2010. július 5-étől folyósított igénylések esetében a bank megszüntette a kezelési költséget, továbbá jelenleg minden jelzálogfedezetű hitel esetében elengedi a hitelbírálati díjat. A hiteldíj csökkentés és a kezelési költség megszüntetése együttesen több mint 5 000 forinttal teszi olcsóbbá egy 7 millió forintos, 20 éves futamidejű lakáshitel havi törlesztését.

Jelenlegi akció keretében lakáshitelek esetén legfeljebb 40 000 forintig visszatérítik a közjegyzői okirat díját, illetve minden jelzálogfedezetű hitel esetében aktív számlahasználó ügyfelek igénylésenként egy ingatlan értékbecslés díját is visszakapják.

Az új hiteleket igénylő ügyfeleknek nyújtott kedvezmények mellett meglévő hitelügyfeleire is figyel a bank. A hiteltörlesztési nehézséggel küzdő ügyfelei számára számos megoldást dolgozott ki a Raiffeisen Bank.

A törlesztő részlet jelentős növekedése, illetve váratlan élethelyzet bekövetkezése esetén a meglévő hitelügyleten belül lehetőséget nyújt a bank a futamidő növelésére, valamint jelzálogfedezetes hitelek esetében a törlesztőrészlet ideiglenes, legfeljebb két éves periódusra szóló csökkentésére.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!