Hitelvonal:0670 216 90 03

Kedvezőbb hitelre váltás

Kedvezőbb hitelre váltás

Az elérhető legkedvezőbb hitellehetőségeket keresi a piacon? Csökkentené havi törlesztését?

Honlapunkon található hitelkalkulátorok segítségével könnyen ki tudja számolni, hogyan alakulnának hitelének havi részletei .

jelentősen megváltoztak a bankoknál a hiteligénylés feltételei. Megszüntetésre kerültek a munkáltatói igazolás nélkül igényelhető hiteltermékek, azaz minden esetben rendelkezni kell jövedelemmel.

Megszűntek az önerő nélkül igényelhető lakáshitelek, illetve az ingatlan forgalmi értékének 100 %-ig felvehető szabad felhasználású jelzáloghitelek.

Hitelkiváltás esetén a hitelbírálat legfontosabb részét alkotja a kiváltani kívánt hitel fizetési fegyelmének ellenőrzése. Felmondott vagy nem megfelelően, késedelmesen fizetett hitelek egyik bank sem vált ki, hiszen az ilyen állománytól minden pénzintézet inkább szabadulni kíván.

Passzív KHR is a legtöbb pénzintézetnél elutasítást jelent.

Hitelkiváltás során külön ügyeljen arra, nehogy megtévesszék egy akcios idöszakra vonatkozó havi törlesztő részletekkel. Sajnos erre az elmúlt években különösen sok példa adódott, több ügyfelünk is jelezte, hogy más tanácsadóknál és pénzintézeteknél nem kapott felvilágosítást arra vonatkozólag, hogy a megadott havi részletek csak 3-6 hónapig érvényesek, majd ezt követően, az akciós időszak letelte után jelentősen megemelkedtek a havi részletek, aminek a törlesztése már nehézséget okozhatott.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!