Hitelvonal:0670 216 90 03

Kik vettek fel devizahitelt

Kik vettek fel devizahitelt
Néhány egyedi, kivételes esettől eltekintve a devizában eladósodott jelzáloghitelesek élethelyzetüknek megfelelően, azaz a gyermek születése után, vagy gyermekeik serdülőkorban érésekor vágtak bele hitel segítségével saját lakás, vagy nagyobb lakás vásárlásába, illetve meglévő otthonuk bővítésébe, felújításába.

A fedezett (lakás- vagy szabad felhasználású) devizahitelesek döntő többsége jóval magasabb havi törlesztőrészletet fizet az elmúlt 18 hónapban, mint a hitelfelvételkor.Magyarországon a devizában felvett lakáscélú hitelállomány a PSZÁF legfrissebb, májusi adatai szerint közel 2,5 ezer milliárd forint.

Az átlagos hitelösszeg nagysága 4-5 millió forint közé tehető, míg a futamidő általában  20 év. A deviza hitelesek felelős hitelfelvételét tükrözi az, hogy kétharmaduk teljes munkaidőben dolgozik, legnagyobb arányban szakmunkások, illetve közel negyedük alkalmazásban álló, szellemi munkát végző.

A devizahitelesek saját bevallása szerint úgy érzik a termék tájékoztatásakor teljes körű tájékoztatást kapott a bankfiókban vagy az ügynöktől.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!