Hitelvonal:0670 216 90 03

Lakáscélú hitel

Lakásvásárlási hitel esetén az adásvételi szerződés alapján az utolsó vételárrész, vagy akár a teljes vételár lehet a hitel összege. A hitel összeget, mint vételárrészt a hitel nyújtó pénzintézet közvetlenül az eladó részére fizeti meg közvetlenül átutalással, amint a pénzintézet jelzálog bejegyzési kérelme beérkezett a földhivatalhoz. Lakás vásárlása esetén akár új, akár használt lakásról legyen is szó már a keresgélés első fázisaiban, még az adásvételi szerződés megkötése előtt célszerű egy előzetes konzultáció céljából megkeresnie egy független tanácsadó céget. Ök jártasak az vásárlási célú hitel ügyletek lebonyolításában, hiszen egyrészt jó előre tudni, hogy milyen lehetőségekkel számolhatunk ha hitel felvétele mellett döntünk, másrészt nem érhetnek kellemetlen meglepetések a jövőben.
Az ügylet az adásvételi szerződés megkötését, és a szükséges dokumentumok benyújtását követően indul. Az adásvételi szerződésben meg kell jelölni a kölcsönösszeget, és a kölcsönt nyújtó pénzintézetet, valamit a szerződésnek meg kell felelnie az adott pénzintézet által támasztott tartalmi és formai követelményeknek. Tehát még a szerződéskötés előtt ki kell választani, hogy melyik pénzintézethez fordulunk a hitel kérelmével, mert egyébként az adásvételi szerződés módosítása válik szükségessé. Lakásvásárlásra nyújtandó hitel mértéke:
Új építésű és használtlakás vásárlásakor hitelként minimálbér esetén a 60%-a. Magasabb jövedelem,vagy pót ingatlan bevonása esetén akár 100% !!!
A hitel konstrukció forint  alapú lehet.
Az önerő lehet készpénz, vagy egy másik ingatlan(max három ingatlan vonható be)
– Az esetlegesen felajánlott plusz ingatlan lehet az önerő is, melynek értéke az értékbecsléstől függ.

  • tulajdoni lap (30 napnál nem régebbi !)
  • térképszelvény (családi ház vagy telek esetén)
  • alaprajz ( lehet kézzel rajzolt )
  • személyi igazolvány
  • adókártya
  • személyi szám
  • ha van lakásbiztosítás akkor a kötvény.

bankszámla kivonat vagy APEH jövedelem igazolás, ha jövedelem alapon történik a finanszírozás.

JÚLI 1-TŐL CSAK JÖVEDELEM IGAZOLÁSSAL( LEGALÁBB MINIMÁL BÉR)ÉS CSAK HUF ALAPON.

Jelzáloghitel igényléséhez, vagy  meglévő hitelkiváltás esetén, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!