Hitelvonal:0670 216 90 03

Mediátori szolg az Axánál!

Mediátori szolg az Axánál!

Tájékoztatni szeretnénk  az AXA csoport Magyarország új szolgáltatásáról:

a Mediátor szolgáltatást az Ügyfelek fogyasztói jogainak védelme érdekében vezetik be.

Az AXA Mediátor eljárása a fogyasztói jogok gyors, hatékony és egyszerű érvényesítését biztosító új szolgáltatás.

Elsődleges célja, hogy Ügyfelek és az AXA csoport Magyarország tagjai között esetlegesen felmerülő vitásügyek egyszerű, hatékony és költségkímélő rendezése során mindkét fél számára kölcsönösen elfogadható megoldás szülessen. A fogyasztói jogok maximális érvényesítése érdekében szeretnénk elősegíteni a tisztesség,

a jóhiszeműség, a mások tisztelete és a partnerség elveinek érvényesülését.

Megegyezésre törekvő, felelős magatartással bíró pénzügyi vállalatcsoportként a Mediátor feladatául azthatározta meg, hogy független szereplőként megkönnyítse a párbeszédet az AXA csoport Magyarország tagjaiés az Ügyfelek között.

A mediátori szerepre Endrei Juditot kértük fel, akinek a személyében olyan mediátortismerhetünk meg, akinépszerű TV-s személyiségként bizonyította a két- és többoldalú kapcsolatteremtési és kapcsolattartási képességmagas szintjét, érdekvédelmi elkötelezettségét.

Mediátori eljárás minden olyan esetben kezdeményezhető, amikor Ügyfeleink – legyen az természetes személy,vállalkozás vagy egyéb szervezet – az AXA csoport Magyarország tagjai által nyújtott szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatos kifogás vagy probléma esetén nem kívánnak élni az AXA csoport Magyarország tagjai által biztosított ügyintézés lehetőségével, illetve ha elégedetlenek az általános ügyintézés keretében hozott döntéssel.

Mediátori eljárás kezdeményezéséhez „Az AXA Mediátor eljárására irányuló kérelem”című nyomtatványkitöltésére, aláírására és a mediátori eljárás díjának igazolható megfizetésére van szükség. A hiánytalanul kitöltött kérelemhez csatolható minden olyan egyéb irat vagy dokumentum másolata, amelyekről Ügyfelek úgy vélik,

hogy azok fontosak az ügy elbírálásához.

A mediátori eljárás díja esetenként összesen 5 000 forint, melyet az AXA Szolgáltató Kft.tulajdonában álló alábbi bankszámlaszámra kell teljesíteni: 17000019-12883091 – tekintettel arra, hogy a Mediátor tevékenységét az AXA Szolgáltató Kft. koordinálja.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!