Hitelvonal:0670 216 90 03

Néhány hónapot még ki kell bírniuk a frankhiteleseknek!

Néhány hónapot még ki kell bírniuk a frankhiteleseknek

A frank szárnyalásának a svájci jegybank, és a nyugodtabb befektetői légkör vethet véget.

Az  egy éven belül állhat vissza a forint-svájci frank árfolyam a korábbi szintekre. Persze jó esetben is csak 190 forintos árfolyamra számíthatunk, gyors forinterősödés nem várható a svájci frankkal szemben.  “280-285 forinton stabilizálódhat az euró, fél éves időtávon belül pedig 272-280 forintos árfolyamot is el lehet képzelni.

Ugyanakkor a szakértők úgy vélik, hogy ha hosszabb ideig, például fél évig magas szinten marad az árfolyam, akkor valószínűleg sok adós nem tudja majd kezelni a jelzáloghiteleinek megnövekedett törlesztőrészletét. Ezen az árfolyamszinten a nem teljesítő hitelek aránya jelentősen megemelkedhet. A magas frank árfolyam a magyar hiteleseken keresztül ráadásul a gazdaság növekedésre   is rossz hatással van: a megnött törlesztőrészletek miatt  az emberek kevesebbet fogyasztanak, így a gazdaság kisebb mértékben tud növekedni.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!