Hitelvonal:0670 216 90 03

Osztrák hitel

A legkedvezőbb osztrák hitelt szeretne felvenni? Bank kapcsolatainknak köszönhetően a Hitel és Jelzálognál a legkedvezőbb osztrák hitelek is elérhetőek. A hitelhez jutás feltételei természetesen Ausztriában is szigorodtak a váltság hátasára. A kinti bankok is szigorúbb feltételekkel adnak hitelt. A hitel mértéke a leigazolt jövedelemtől az ingatlan értékétől és állapotától függ.

Általános feltételek az osztrák hitelekkel kapcsolatban:

A hitelt minimum a minimál bér leigazolásával lehet igényelni,a jövedelemigazolás kiegészíthető saját kézzel írott jövedelem nyilatkozattal amelyben a hitel igénylő leírja,hogy milyen módon mekkora jövedelmet kap még. Az ilyen jövedelmet igazolni nem kell.Pl:borra való(kozmetikusok,pincérek stb.) APEH igazolást nem kérnek.

Hitelcélok: vásárlás,építkezés,felújítás,hitelkiváltás,szabadfelhasználás. Hitelezhető területek:Nyugat-magyarország,Balaton környéke,Pest-megye, Kaposvár,Pécs,Szekszárd,Nagyatád ,Kelet-Magyarországon a megyeszékhelyek(csak új építésű ingatlan). Elfogadható ingatlan fedezet:belterületi forgalom képes lakóingatlan vagy nyaraló,üzlethelység. Felvehető hitel mérteke:az ingatlan piaci értekének 50%-a. Hitel összeg: min.10000 euro, felső határ jövedelem függvényében. A hitel futam ideje:5-10-15-20ev.

Hitel kiváltás eseten az utolsó 4 havi befizetést vizsgáljak, rosszul fizetett,hátralékos hitelt nem váltanak ki. Vállalkozóktól APEH igazolást a hitel felvételéhez nem kérnek. A hitel költségeit a hitelből nem levonjak,hanem hozza adjak és így az igenyelt hitelt teljes összegben levonások nélkül megkapja az ügyfél. A hitel elbírálásánál aktív , passzív BAR-T csak gyanús esetekben vizsgálnak,végrehajtást nem váltanak ki! Az értékbecslés díjmentes.

Másik osztrák bank partnerünk feltételei:A hitel kiemelt jövedelemmel érhető el (a törlesztő részlet 3-4 szerese). A hitel mértéke az ingatlan piaci árának 50%-a. Az értékbecslés 150 euro. Hitelezhető települések:Vas megye,Zala megye,Veszprém megye,Győr-Moson-Sopron megye es Komárom-Esztergom megye,Pest megye es Budapest. Hitelkiváltásnál 6 havi számlakivonatott kell bemutatni,rosszul fizetett ,késedelmes hitelt nem váltanak ki,végrehajtást nem váltanak ki. Aktív, passzív BAR-t nem vizsgálnak.

Kérje hitelszakértőnk ajánlatát az online menü pontban,hogy a legjobb osztrák hitelhez jusson!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!