Hitelvonal:0670 216 90 03

Refinanszírozott jelzáloghitelek-hitelkiváltás, hitel

Refinanszírozott jelzáloghitelek-hitelkiváltás, hitel

Ön nem tudja mi az a refinanszírozott jelzáloghitel? Reméljük nagyvonalakban segítünk eligazodni e témában. Refinanszírozott jelzáloghitel az, mikor egy hitel kihelyezésére jogosult Pszáf engedéllyel rendelkező Pénzügyi Zrt- nagyon fontos megjegyezni, hogy nem bank- jelzáloghitel kihelyezésére jogosult. A jogosultság egyik fő feltétele, hogy a Pénzügyi Zrt mögött egy jelzálogbank kell, hogy álljon.

Ezek a jelzálogbankok általában a következőek:

  • CIB Bank Zrt
  • Raiffeisen Bank Zrt
  • MKB Zrt

Ezek fő előnyeként említhetjük, hogy a Pénzügyi Zrt-k  jóval kedvezőbb feltétételeket támasztanak egy jelzáloghitel igénylésekor. Gyakran megoldható náluk az aktív bar listás ügyfelek hitelhez juttatása is (megfelelő adóstárssal). A passzív bar pedig soha nem probléma egy jelzáloghitel igénylés során. Van hátránya is természetesen. Cserébe a hitel drágább, mint egy normál banktól igényelt hitel. Az értékbecslési díjat sohasem engedik el. Van folyósítási jutalék, szerződéskötési díj, óvadék. A jelzáloghitel kiváltásakor pedig 4 %-os előtörlesztési díjat számolnak. Sajnos gyakran előfordul, hogy közvetítők által olyan ügyfelek is ezekhez a szervezetekhez kerülnek jelzáloghitel igénylésekor, akiknek nincs semmilyen bar listával kapcsolatos problémája. Mivel ezek a cégek könnyebben tudnak segíteni hitel nyújtásában, a könnyű pénzszerzés miatt becsapják ügyfeleiket. Jelenleg egy Pénzügyi Zrt van, aki hitel kihelyezéssel foglalkozik, a többi szervezet befagyasztotta hitel kihelyezését.

Amennyiben Önnek is van ilyen hitel törtlesztése, melyet ki szeretne váltani,  kérem hívja hitel vonalunkat, hogy segíthessünk egy jobb konstrukciójú hitel kiválasztásában.

Jelzáloghitel igényléséhez, vagy  meglévő hitelkiváltás esetén, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

Kulcsszavak: hitelkiváltás, jelzáloghitel, hitel

Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!