Hitelvonal:0670 216 90 03

Szabad felhasználású jelzáloghitelek

A szabad felhasználású jelzáloghitel felvételéhez ingatlan fedezetre van szükség, tehát a hitel biztosítéka a fedezetül felajánlott ingatlan.
Ezt a hitel típust azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik terveik megvalósítását mindenfajta kötöttségektől mentesen, szabadon elkölthető, kedvező kamatozású, hosszú távra is igényelhető kölcsönből szeretnék finanszírozni.
Szabad felhasználású hitel konstrukcióját Ön tetszőleges célra fordíthatja. Autóvásárlás, háztartási cikk beszerzés, , adósságrendezés keretében már meglévő, kedvezőtlen hitel is kiválthatja.
Ön HUF/EUR alapú hitel esetén is igényelhet türelmi időt, melynek révén jelentősen csökkentheti kezdeti terheit. A nagyobb hitelösszeg érdekében akár 3 ingatlan is bevonható fedezetként. Ráadásul a fedezetként felajánlott ingatlan tulajdonosának nem kell a kölcsönigénylő; hozzátartozójának lennie. Már egyes kiskereskedelmi egység is lehet fedezet! Minden esetben ingyenes előminősítést végzünk az Ön hitelképességére vonatkozóan.
Deviza alapú hitele forintban is törleszthető! A kölcsönt HUF/EUR alapon kérheti, ráadásul Ön megválaszthatja a folyósítás és a törlesztés devizanemét is.
A hitel futamideje: Minimum 1 év, maximum 35 év.
Türelmi idő: Minimum 1, maximum 3 év lehet úgy, hogy a jövedelemigazolás mellett igényelt hitel teljes futamideje nem lehet kevesebb 15 évnél.
A hitel fedezete: A hitelügylet fedezeteként csak Magyarország területén levő, önállóan forgalomképes ingatlan szolgálhat, melynek műszaki állapota végleges.
Szükséges dokumentumok, feltételek:

  • személyes okmányok
  • tulajdoni lap ,alaprajz (lehet kézzel készített is.)
  • térképmásolat (családi ház esetén)
  • munkáltatói igazolás
  • ha lehet, számlára érkezzen a jövedelem
  • ha nem számlára érkezik a jövedelem, akkor APEH
  • jövedelemigazolás szükséges (magánszemély esetén)
  • vállalkozóknak APEH nullás igazolás

AMENNYIBEN JÖVEDELEMET TUD IGAZOLNI, KEDVEZőBB KAMATOZÁSÚ FELTÉTELEKKEL JUTHAT HITELHEZ!
Az alábbi ingatlanokat fogadjuk el fedezetként: lakás céljára szolgáló ingatlan, , hétvégi ház, építési telek, vendéglátó, kiskereskedelmi egység és városban található, önálló helyrajzi számmal rendelkező garázs.
OSZTATLAN KÖZÖS TULAJDONNÁL MEGOSZTÁSI SZERZőDÉS SZÜKSÉGES! A törlesztés módja: A törlesztő;részletet Ön fizetheti forint lakossági bankszámlájáról, vagy devizaszámlájáról. Az EUR alapú hitelek esetén, amennyiben nem devizaszámláról teljesíti törlesztéseit, úgy a forint számláját a devizában megállapított törlesztő;részletnek megfelelő; forint összeggel terheli meg,a bank amelyet az átváltás napján érvényes számlakonverziós deviza eladási árfolyam alapján határoz meg.
Ön választhat, hogy a futamidő alatt havi egyenlő; összegű törlesztő részleteket fizet, melyek a tőke visszafizetése mellett a kamatot és a kezelési költséget is tartalmazzák; vagy türelmi idő igénylésével csökkenti kezdeti terheit, és a türelmi idő alatt csak kamatot és kezelési költséget fizet. Nyaralás, elszámolást nem igénylő; lakásfelújítás, esküvő;befektetések, mind megvalósíthatóak.

JÚLI 1-TŐL CSAK JÖVEDELEM IGAZOLÁSSAL ÉS HUF ALAPON.
Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!