Hitelvonal:0670 216 90 03

Telek vásárlási hitel

Építési telket vásárolna hitelre de nem tudja ,hogy kezdjen hozzá a Hitel és Jelzálog segít önnek,hogy személyre szabottan a legjobb hitelt kapja. Azon ügyfeleink számára kínáljuk ezt a konstrukciót, akik belterületi építési telket kívánnak vásárolni, és a telek beépítését késobbre halasztják. Így akár befektetési céllal történo telekvásárlás is finanszírozható.

Telekvásárlásra piaci kamatozású hitel vehető igénybe, melynek kondíciói megegyeznek a piaci kamatozású lakáscélú hitel kondícióival.

A hitel összege fedezet alapú 1-2-3 kategória esetén: minimális összege 500 000 Ft vagy az annak megfelelő EUR összeg, maximuma 30 MFt vagy az annak megfelelő EUR összeg. A hitel összege azonban fedezet alapú 1. kategória esetén sem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének 80%-át, de maximum a vételár 100%-a lehet.

A hitel összege jövedelemigazolás nélkül: Minimális összege 500 000 Ft vagy annak megfelelő EUR összeg, de maximum 30M Ft. A hitel összege azonban nem lehet több, mint a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének 45-55%-a, és a vételár 100%-a.

A hitel futamideje: minimum 1 év, maximum 35 év.

Türelmi idő jövedelem igazolás nélkül és jövedelem alapú hitel esetén igényelhető (ide nem értve a magas finanszírozású hiteleket)mértéke 6-24 hó.

A hitel fedezete: A hitel fedezeteként csak Magyarország területén levő per-, teher-* és igénymentes, valamint önállóan forgalomképes építési telek szolgálhat, melynek műszaki állapota végleges. Bankunk az alábbi előírt feltételeknek megfelelő ingatlanokat fogadja el fedezetként: lakóingatlan, üdülő és hétvégi ház. Bankunk a hitel fedezetét képező ingatlan(ok)ra jelzálogjogot jegyeztet be.

A törlesztés módja: A törlesztőrészletet Ön fizetheti forint lakossági bankszámlájáról, vagy devizaszámlájáról. Az EUR alapú hitelek esetén, amennyiben nem devizaszámláról teljesíti törlesztéseit, úgy a forint számlát a devizában megállapított törlesztőrészletnek megfelelő forint összeggel terheljük meg, amelyet az átváltás napján érvényes számlakonverziós deviza eladási árfolyam alapján határozunk meg. Kérje hitelszakértőn ajánlatát online menü pontunkban,hogy a legjobb telekvásárlási hitelt kapja.

JÚLI 1-TŐL CSAK HUF ALAPON,ÉS JÖVEDELEM IGAZOLÁSSAL( LEGALÁBB MINIMÁL BÉR).

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!