Hitelvonal:0670 216 90 03

Türelmi idős jelzáloghitelek

Türelmi idős jelzáloghitelek

Jelzáloghitelt igényelne, de nincs tisztában a türelmi idős jelzáloghitelekkel kapcsolatosan?

Alábbi bejegyzésünk segít Önnek a türelmi idős jelzáloghitelek közötti eligazodásban.

Számos bank kínál türelmi idős jelzáloghiteleket, melynek lényege, hogy az ügyfél a futamidő első  szakaszában türelmi időt kérhet. A türelmi idő tartama 6 hónaptól 24 hónapig terjedhet. Ezen idő alatt az ügyfél úgy törleszti a jelzáloghitelének törlesztőrészletét, hogy csak kamatot fizet a bank felé, a jelzáloghitel tőketartozásába nem törleszt semmit.

Mi ennek a lényege?

A türelmi idő alatt 6(6-24 hónap) jelentősen alacsonyabb a törlesztőrészlet, mint egy türelmi idő nélküli hitelkonstrukciónál. A türelmi idő lejárta után viszont egy jelentősen megemelkedett törlesztőrészletre kell számítani.

Hitelösszeg (Ft) Futamidő hossza Türelmi idő hossza Türelmi idő alatti törlesztőrészlet(Ft) Türelmi idő lejárta utáni törlsztőrészlet/ törlesztőrészlet (Ft)
Türelmi idős konstrukció 1000000 20 2 7700 9700
Türelmi idő nélküli konstrukció 1000000 20 0 nincs adat 8900

Az adatok tájékoztató jellegűek, a kedves olvasó eligazodását segítik elő.

Kinek ajánljuk a türelmi idős jelzáloghitel konstrukciót?

  • annak, aki építési hitelt igényel azzal a céllal, hogy a felépített ingatlant értékesíteni fogja
  • aki lakását eladná és átmenetileg pénzzavarban van

Nagyon sok hitelközvetítő ajánl olyan hitellehetőséget, mint például: 3millió Ft hitel/ 16e Ft törlesztőrészlet. Annyit viszont elfelejtenek megemlíteni, hogy ez egy türelmi idős konstrukció. Hiszen gondoljuk végig, jelenleg a piacon nem létezik olyan jelzáloghitel konstrukció, melynél az 1milliós tőkére 5300 Ft-os törlesztőrészlet jut. Ésszerűbb ajánlat a 3 millió Ft-os hitel esetében a 24000 Ft/ havi részlet, így milliónként 8000 Ft-ot fizetünk. Ez már egy reálisnak tűnő törlesztőrészlet.

Amennyiben jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani, kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát.

Szólj hozzá te is!

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!