Hitelvonal:0670 216 90 03

Unicredit sávos árazás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az új folyósítású piaci jelzáloghitelek kamata 2011. július 1-től módosulni fog, ezzel egyidőben a magasabb összegű lakáshitelek versenyképességének javítása érdekében újra alkalmazni fogjuk a hitelösszegtől függő, sávos árazást.

Szintén július 1-ével tovább bővül ügyfeleink számára elérhető termékpalettánk: piaci jelzáloghiteleinknél bevezetjük az 5 éves kamatperiódust.

A változtatás hátterében az áll, hogy tavaly év vége óta a Magyar Nemzeti Bank három lépésben emelte a jegybanki alapkamatot 5,25%-ról 6%-ra és ez alapján a BUBOR több, mint 60 bázisponttal emelkedett. A költségemelkedést eddig Bankunk egyáltalán nem hárította át az új hiteligénylőkre.

A júliustól hatályos, lent részletezett kamatmódosítás jelentősen elmarad a jegybanki alapkamat és a BUBOR változásához képest, 7 millió feletti lakáscélú hitelek esetén pedig egyáltalán nem változik a kamat. Az 1 éves kamatperiódusú szabad felhasználású hitelek és 7 milliónál alacsonyabb összegű lakáshitelek esetén a kamat 0,25%-kal emelkedik, a 3/10 éves kamatperiódusú hitelek kamata 0,3%-kal változik. Ez a módosítás egy 20 évre igényelt 3 millió forintos hitel esetén kevesebb, mint havi 500 forint emelkedést jelent az ügyfél törlesztőrészletében.

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!