Hitelvonal:0670 216 90 03

Végrehajtás kiváltása

Végrehajtás kiváltása

Az ingadozó devizaárfolyamok miatt bizonyára az Ön hiteltörlesztése is jelentős mértékben megemelkedett, s  előfordulhat, hogy a felvett hitel törlesztését nem tudta időben teljesíteni.

Amennyiben Ön törlesztési problémákkal küzd, érdemes a hitelét folyósító pénzintézethez fordulnia.

Ez azért lényeges, mert végrehajtás esetén az ügyfeleknek nincs semmilyen lehetőségük arra, hogy kiváltsák meglévő hitelüket, legyen az akár ingatlanfedezet bevonása mellett igényelt lakáshitel, akár szabad felhasználású jelzáloghitel.

A hitelkiváltás esetén, a pénzintézetek szigorúan ellenőrzik, hogy az adós kiváltani kívánt hitelét problémamentesen fizette-e. A hátralékos hitelek visszautasításra adnak okot minden banki hitelbírálat során.

Ha Ön anyagi nehézségek miatt már 90 napot meghaladóan nem tudta megfelelően törleszteni kölcsönét, akkor adatai bekerültek a Központi Hitelinformációs Rendszerbe vagyis ön aktív BÁR listás lesz. Ilyen esetben pedig már egyetlen bank sem teszi lehetővé az hitelkiváltást. Amennyiben az ügylet végrehajtásig is eljut,  nincs lehetőség hitelkiváltásra.

Jelzáloghitelt igényelne, vagy  meglévő hitelét szeretné kiváltani (hitelkiváltás), kérem hívja hitelvonalunkat, vagy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és kérje díjmentesen és személyre szabottan jelzáloghitel szakértőink ajánlatát

E havi ajándékunk

Igényeljen hitelt nálunk és kapjon értékes ajándékokat!


Nézze meg e-havi ajándékainkat: KATT IDE


gps

Copyright 2009-2010 Hitel és jelzálog! Minden jog fenntartva!